Rólunk

Építkezési és talajmozgatási munkálatok

A RAFi KFT-t 1994 ben alapította Rafain Zoltán vállalkozó, amiben egyedüli tulajdonos, a fő tevékenységet tekintve a vállalkozás kereskedelem, de az évek alatt foglakozott, nagyon sok tevékenységgel, mint vendéglátás ezen belül panziót működtetett, ami jelenleg is a működik, foglakozott építkezéssel, de a gazdasági válság hátasára mivel megáltak az ingatlan fejlesztések ás ezért felhagyott ezzel a tevékenységgel.

Mivel az utóbbi időben az ingatlan fejlesztési piac egy elég hosszú stagnálási időszak után elindult ez által egyre nagyobb igény mutatkozik talaj es területrendezési szolgáltatásokra ezért a vállalkozás pályázat útján szeretné beszerezni egy használt kombinalt kotro es rakodo gépet, amelyet a talajmozgatási munkálatokhoz használna. A vállalkozó szolgáltatási munkákat végezne jogi es fizikai személyeknek építkezési és talajmozgatási munkálatokban.

A vallakozas pályázat Bethlen Gabor Alap alatal nyujtott visszanemteritendo plyazat utjan vasarolt egy kombinalt kotro es rakodo gepet, amelyek az értéke 5.801.650 Ft. AFA nélkül